Tisdag

Idag är det tisdag och såg nu att jag inte skrivit sen i fredags. Dålig stil av mig. Trodde inte det var så länge sen.

Jag ska försöka berätta vad vi gjort dom här dagarna även fast det är svårt. Jag kan inte säga vilken dag vi gjorde vad men kan nog återberätta en del lite snabbt.

På lördagen var vi på marknaden en snabbis men sökte oss ganska snart därifrån med tanke på trängseln som var där. Näst intill omöjligt att ta sig fram med barnvagn. Så vi åkte till golfklubben istället och åt en god lunch. Svensk lunch! Gott gott. Kyckling med ris och currysås, köttbullar med potatis och gräddsås.

Vi har nog faktiskt inte gjort så mycket mer än att lekt och badat i poolen. Anders åkte till Stockholm igen på måndagmorgon så jag och Jannica är ensam med barnen. Han kommer igen på torsdagkväll så då blir det middagar ute igen.

Nu har jag och Jannica druckit te och ätit den tradionella glassen. Vi började titta på en film men den verkade inge bra så jag satte mig här istället.

Det kommer lite bilder från dom senaste dagarna också.


Från baksidan. Våran terass.


Min kaktus.


Philip hoppar studsmatta.


Men sina Ray-Ban på huvudet och med tidningen in Touch är dagen räddad! :)


Bus vid bordet.


Philips nyttiga efterrätt.


Som klistrad vid motorcykeln och tvn.


Musikdrottningen.


Vällingmys.


Lena lagar mat.


Philip är inte en alltför bra fotograf men han vet redan vad som är viktigt att få med.


Jag dansar med Bianca som inte syns. Fotograf - Phille!






Fredag

Idag är det fredag. Det har varit molnigt idag fast enormt varmt. Vi har varit på torget idag igen och åkt karuseller med barnen. Idag lekte faktiskt vi vuxna lite. Jag utmanade både Jannica och Anders i ett spel. Jätte roligt. Efter torget stannade jag med barnen i lekparken och lekte av oss det sista. Ikväll är jag själv med barnen. Dom sover så sött så det är inga bekymmer alls. Lugnt och skönt har jag haft det. Jag har precis sett en film. "Because I said so" hette den visst. Rolig tyckte jag, lite lam i handlingen kanske när jag tänker efter men helt klart godkänd.

Imorgon är det marknad i stan. Jag och Jannica tar med oss Bianca och traskar dit imorgon bitti innan det blir för varmt. Anders stannar hemma med Philip och busar. Killar tycker inte om att handla som vi tjejer gör :) Klockan är över elva och det är fortfarande jätte varmt ute. Man kan inte ha mer än shorts och linne på sig. Härligt härligt.
Det blir tyvärr inga bilder upplagda idag. Kameran har varit utan batterier idag så den har varit hemma. Inatt ska den laddas så i nästa inlägg kommer det nog några bilder för den som är intresserad.

Nu ska jag krypa ner i min stora härliga säng och läsa lite. Sov gott. Godnatt.

Tack Frida för att du är den du är och låter mig känna av dig där hemma :)



Torsdag med sol och blåst.

Idag har det varit fint väder. Solen har lyst hela dagen. Det har blåst en del som tur är annars hade det nog varit tokvarmt. Eller hett skulle jag kunna tro.
Idag har vi badat  i poolen hela dagen. Ja och Philip har varit till lekparken och lekt en hel del också. Nu på kvällningen har vi ätit ris och korvstroganoff. Gott. Barnen har  jag badat och smört in så dom luktar gott nu, verkligen jätte gott. Bianca har fått göra kväller och sover gott. Philip är uppe och väntar på pappa som kommer hit från Sverige.

Igår vid 10 på förmiddagen gick jag och Philip till varuhuset och handlade. När vi gick ut därifrån sen vid 12 så ösregnade det! Det verkligen öste ner! Vilken chock! På vissa ställen på gatan var det en halv meter och då skojjar jag inte! Det var helt omöjligt att gå över med vagn där. Så jag fick ta en omväg för att komma hem. Gissa om jag var dyngsur när vi kom hem. Philip klarade sig bra eftersom jag hade stängt in honom i vagnen.
På eftermiddagen klarnade det iaf upp. Det var inte direkt soligt men det var iaf kanon varmt! Jag och Jannica tog med oss barnen och gick på en promenad bort till torget där dom har karuseller och så. Kul för barnen. Philip åkte det mesta medans Bianca bara kunna åka vissa saker. Kul hade dom iaf.
På kvällen tog jag en promenad till köpcentrumet och Zara och kikade lite. Gjorde några inhandlingar iaf. Det är alltid kul.

Nu ska jag bara sitta här en liten stund till sen ska jag krypa ihop på balkongen och läsa lite.
Sov gott.

image55
Lillgrabben leker för fullt i lekparken.


Lillkillen säger hej!


Motorcykelkarusell.


Lilltjejen åker karusell.


Syskonkärlek.


Vällingmys.


Lilltrollet myser på golvet.



Första från Marbella, Spanien

Hej därhemma. Här kommer mitt första dagboksinlägg från Spanien.
Jag måste bara börja med att berätta att jag bor så lyxigt och fint. Väldigt fint område är det här. Helt kanon. Vilket läge!

Så vad har vi gjort sen vi kom ner? Hm.. Vi kom mitt på dagen på lördagen. Resan gick bra men vi klev upp tidigt i Stockholm. Så på planet var vi trötta. Jag som var lite förskyld fick lite jobbigt med öronen och kräktes på planet men annars mådde vi alla bra. Barnen var duktiga.
Väl nere i Spanien var det väldigt varmt. Vi åkte bil dom 40 min från flygplatsen till Marbella och våran lägenhet. Väl framme packade vi upp en del och gav barnen mat. Sen blev det till att bada en massa i poolen.
På kvällen lagade vi mat hemma då vi var trötta och väldigt nöjd med en tidig kväll.

På söndagen badade vi i poolen hela dagen. Jag och Jannica var runt och tittade lite medans barnen sov. På kvällen åt vi middag på en fin resturang. Tre rättersmiddag. Kanon gott.

Igår måndag, busade vi i poolen som vanligt. Kvällen tillbringade vi på en flott resturang. God mat och mycket god efterrätt.

Idag tisdag, har Anders åkt hem till Sverige för att jobba några dagar. Han kommer tillbaka på torsdagkväll.
Så idag har jag och Jannica legat vid poolen med barnen. På eftermiddagen tog vi med oss barnen och vandrar till köpcentrumet som ligger här intill. Skönt att komma in och svalka oss lite. Nästan kallt inne i dom riktiga butikerna.

Nu ikväll har vi bara varit hemma. Lagat god kyckling här hemma myst. Jannica åkte och handlade nu på kvällen medans jag la barnen. Myspys.

Nu ska jag dricka mitt te och äta glass.

Sov gott.





Poolområdet och havet.


Utsikten från min balkong.


Poolområdet.


En del av staden. Alldeles vi hamnen.


Mitt sovrum.


Mitt badrum.


Min balkong.


Terassen.




En torsdag på Gröna Lund

Igår var det onsdag och då var Jannicas pappa, hans fru, lillebror och lillasyster här och åt mat. Trevliga dom också. Vi åt mat och pratade och hade det mysigt. Avslappnat också. Det var väldigt skönt. Inte så där spänt och fint. Bra!

Idag har vi varit på Gröna Lund. Det var jag, Jannica, Anders, ungarna, Antonia och hennes kompis Stephanie. Super kul. Det var länge sen jag var där så tjejerna fick guida. Jannica sa åt mig att stick och åk. Så då åkte jag med Antonia och Steph. Berg och dalbana några gånger, Vilda musen, Lustiga huset m.fl. Sen drog Jannica med mig upp i Uppskutet. Oh shit. Det kändes riktigt 2 gånger sen avr det bara härligt. Som tur var! Men det var nog för den dagen iaf.

Väl hemma var barnen trötta. Vi åt lite mat och kikade lite på film.

Sen kom det lite folk som jag känner. Hans och Andreas kom förbi. Jättekul. Fikade lite och pratade. Självklart ville inte Philip sova när det kom två killar hit så han slog på sin charm och spelade pajas för fullt. Så Phille sover nog en stund imorgon på morgonen.

Spanien närmar sig. Imorgon är det packning som gäller. Planet går redan 6.40 på lördag morgon så vi ska upp tidigt!
Nu är det natti. Godnatt.




Tisdag och fint väder

Idag har det varit fint väder. Soligt och varmt. På förmiddagen traskade jag och barnen iväg till Djurgårn och matade fåglar och lekte i sanden. Bianca somnade dock i vagnen när vi gick hemifrån och vaknade när vi kom hem så jag och Philip busade till tusen. Hade med oss fika som vi hade mys med på en parkbänk vid fåglarna. När vi lekt oss trötta gick vi hem och åt lunch sen tog vi bilen ut till Lidingö och badade. Bianca är lite förskyld så hon fick hålla sig på filten med mig medans Philip busade med Antonia och hennes kompis i vattnet. Tur att jag hade tjejerna idag när Bianca var lite grinig.

Väl hemma igen åt vi middag. Anders och Jannica åt dock inte eftersom dom skulle ut och äta och fira sin bröllopsdag. Så nu sitter jag här. Barnen sover och dom kommer nog inte hem än på ett tag. Jag har tagit mig ett skönt bad och druckit te och ätit lite god glass.
Idag fick jag en present också, av Anders, fast det inte var min bröllopsdag. En ny mobil. Den tackar vi väldigt för. Röd och fin. Mycket vänligt. Jag blir väldigt bortskämd här.

Imorgon kommer det folk hit som ska äta middag med oss. Hoppas det blir trevligt.


Djurgårn.


Philip. Dagdrömmer i sandlådan


Philip. Fikar med saft, bulle och kaka.


Bianca. Sussar sött


Bianca. Somrig tjej



Måndag

Idag har jag och Bianca varit ute och promenerat nästan hela dagen. Philip har lekt med Jannicas lillasyster Antonia idag så det har varit lugna gatan för mig. Jannica passade på att fika med sina vänner på stan. Jag passade på att kika lite i affärer när Bianca sov i vagnen och sen gungade vi och åt mat innan vi bestämde träff med Jannica och hennes vänner för en fika på torget. Väl hemma igen på eftermiddagen gjorde vi oss lite mat. Sen var det kväller för mig och dags för lite egen tid. Jag passade på att gå iväg och kika lite i affärer här i närheten. Det är mysigt att gå och kika lite för sig själv. Inget köptvång utan bara kika.

Nu sitter jag här hemma i lägenheten och skriver. Ska snart kika lite på TV tror jag. Dricka lite te. Äta lite glass kanske? Mycket god glass har dom här hemma. Aldrig smakat något liknande. Vanilj med kola och brownies. Jättegod.

Dags för annat.



En heldag i Stockholm

Idag har Anders och Jannica varit på bröllop så jag har haft barnen själv hela dagen. Dom kommer nog hem inatt nån gång. Antagligen när jag sussar sött.

Det har varit fint väder i Stockholm idag så jag tog med barnen ut för att leka lite. Vi gick till humlegården och lekte och fikade. Sen på vägen hem åt vi glass och klubba. Väl hemma var det dags för middag. Bianca fick barnmat med spagetti och köttfärssås och jag och Philip lyxade till det med klyftpotatis och lövbiff med vitlöksost. Mumma. Efter middagen stoppade jag ner glassungarna i badet så dom fick plaska lite. Så roligt så. Sen fick dom se en film och mysa med lite godis framför tvn. Sen var det välling och sovdags. Båda somnade på 1 minut. Helt slutkörda.
Nu har jag haft lite tid för mig själv och myst på soffan med en film. Anders hyrde en massa filmer åt mig igår som jag kunna titta på idag. Snällt. Han lyckades faktiskt hitta sånna filmer som jag gillar. Skickligt.


Allt går verkligen kanon här. Jag trivs mer än vad jag kunna tro. Lättsamma människor. Jag känner mig redan som hemma. Bor bara här en vecka till sen åker vi till Spanien och när vi kommer hem därifrån får jag min egna lägenhet.


Imorgon är jag ledig hela dagen. Barnen är bjuden på barnkalas så hela familjen åker iväg och äter tårta.
Jag tar mig nog en promenad till Fältöversten och kikar lite. Traskar nog runt lite och kikar på stan också.
Härligt med söndagar som inte är dödagar. Hemma är det nästan svart och vitt på söndagar. Igenbommat och tråkigt. Kan hända att jag går vilse och inte hittar hem men det får man ta. Jag kan ju adressen iaf så förr eller senare kommer jag nog hem.


Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla lite på tv.

Här nere kommer det lite bilder från lägenheten där jag bor nu.


Vardagsrum och matsal.


Badrum.


Köket.


En del av mitt rum.


Utsikten från mitt rum. Underbara höga fönster och breda fönsterbrädor!


Anlänt till Estockholmo!

Igår anlände jag till Stockholm och mitt framtida liv. Allt har gått kanon hittills. Igår när jag kom åt vi lite mat och pratade en massa. Barnen sov.
Idag har jag och Jannica umgått hela dagen tillsammans med barnen. Vi var ute och gick och kikade lite och var till parken och lekte med barnen. Sen på eftermiddagen hade jag dom själv en stund medans Jannica handlade. Det gick bra. Nu på kvällen efter barnen somnat har vi tittat på film och ätit kräftor och räkor med ostar och bara myst. Imorgon ska Anders och Jannica på bröllop så då ska jag ha barnen själv nästan hela dagen och kvällen. Men det ska nog gå bra. Det kan hända att jag går vilse men jag får väl fråga mig fram isf.

Nu ska jag knyta mig. Godnatt.



Hem och vänder

Efter jobbet i söndags tog jag min bil och drog till Leksand där dom andra befann sig. Fint väder redan då på eftermiddagen så jag höll på att flyta bort i min bil som är utan AC. Men jag kom iaf fram utan att köra fel en enda gång. Väl framme fick jag tacos som smakade mycket bra. Hungrig som jag var.
På måndagen var vi in på sommarland hela dagen. Kom tillbaka till husvagnen vid halv 9 på kvällen. Väldigt trötta!  Lotus sötisen somnade inne på landet medans han åt glass. Glassen kladdade ner hela han när han nickade till. Då vaknade han och blev arg men somnade lika snabbt igen och blev ännu mer kladdig. Stackarn var helt slutkörd.
På tisdagen var vi inne på poolområdet hela dagen och badade och hade det jättehärligt. Soligt och varmt. Fruktansvärt tur med vädret hade vi. Hade inte alls kunna pricka in det bättre.
Så idag är jag hemma i Bollnäs igen. Skulle egentligen ha kommit hem igårkväll men jag kunna inte slita mig från dom underbara där, så jag åkte imorse istället.

Idag har jag varit på stan med Jossan och träffat Linnea en snabbis och sagt hejdå. Sen har jag sprungit i tvättstugan och försökt tänk på allt som ska med. Mitt huvud är ett enda stort virrvarr just nu. Mamma har varit här nu på kvällningen och umgåtts lite och försökt hjälpa mig tänka. Nu ligger det mesta på sängen iaf tror jag. I klädväg iaf. Har ju en stund på mig imorgon också innan jag far. Det känns verkligen i min kropp nu. Tårarna har runnit till och från under dagen. Det var riktigt tufft att lämna grabbarna idag. Hua hua. Två månader går snabbt men utan dom går dom saktare. Diezel kommer vara jätte stor när jag kommer hem. Mitt hjärta. Tur att jag har fått rå om er i några dagar och nätter nu. Det gjorde mycket.

Nu måste jag packa vidare och sen gå och sova.
Nästa gång skriver jag från Stockholm!







Diezel Dante Lotus
. Grabbarna sover på rad.


Dante. Snyggingen i mormors bikini.


Lotus. Sommarkillen.


Diezel. Lillhjärta.


Emily Dante Diezel. Mys i sängen.


Lotus. Somnar mitt i glassätandet.


Lotus Jag Dante. Karusellåkning. Jätterolig!


Lotus Jag Dante Emily. Åker trampbåt.


 

Idag har det faktiskt varit lördag, hela dagen!

Idag har jag jobbat. Gått bra som vanligt. Jag hade dock nån helt annan dag än lördag idag. Tänkte åka ner på stan efter jobbet men som tur var berättade mina arbetskamrater att det faktiskt var lördag idag, så det var stängt. Attans vad rastlös jag plötsligt blev. Åkte upp till pappa och hjälpte lite med husvagnen och pratade lite.

Imorgon bär det av mot Leksand. Tänk att det blir av i år igen. Vi är ganska duktig på att hålla traditioner i våran familj. Kommer hem på tisdag. Ska gå på sommarland och leka av oss och mysa. Passa på att pussa på mina grabbar. Måste ju pussa för två månader!

Nu måste jag krypa i säng. Ska upp och jobba imorgon också.
Godnatt. 



Det börjar kännas.

Återigen hemma efter en dag på jobbet och en kväll ute på. Skönt att komma hem, men det är då tankarna smyger sig på. Blir lite rastlös när jag inser att om en vecka är jag inte kvar i Bollnäs. Inte kvar här hemma. Allt kommer säkert gå bra men just nu känns allting lite ovisst. Mycket att tänka på. Egentligen klarar jag mig med pass och lite kläder men vissa saker vill man ju ha ändå. Vill helst inte sitta utan mobil och data där nere iaf. Helst inte utan kamera heller.
Det är ju som sagt som Malin BT sa, dom lever ju faktiskt där nere också, det går att handla :) Vilken tur.

Känns lite lättare med Stockholm idag iaf. Har umgåtts med Malin J ikväll och hon har lovat att ta hand om mig. Så det är skönt att ha någon att umgås med där nere på veckorna. Bra att ha någon att fråga om saker och så. Hon har ju ändå bott där nere något år nu, hon har koll på det mesta tror jag. Det är bra!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på TV.
Natti natti!








Malin.



RSS 2.0