En helg med dålig sömn

Helgen har varit rolig men slitsam. Stefan har varit här hela helgen. Mycket trevlig. Kommer inte ihåg när vi såg sist. Juni, augusti? Känns längesen iaf.

I fredag åt vi supergod thaimat från Stockholms bästa thairesturang. Oslagbart. Sen blev det lite partaj. Det kom både känt och okänt folk hit till mig. Trevligt var det. Jag kom dock på efter nån timme att jag var ensam tjej. Det funkade men när dom började prata om att tjejer är som dom är (negativt) kände jag mig lite försvarslös. Tur att dom tog bra hand om mig iaf.
Vi hamnde till slut på nån krog inne i stan. Inte världens bästa ställe men jag fick dansa och det räckte gott och väl för mig. På vägen hem på morgonsidan hade vi tydligen lite tokiga bravader för oss. Hittade en ost i fickan på Stefans jacka som vi tydligen hade inhandlat på Seven Eleven för att kunna göra toast när vi kom hem. Problemet var bara att Max låg mitt emot Seven Eleven så vi hamnade visst där. Väl hemma visste vi inte alls vad vi skulle ha osten till. Bra att ha kanske.

Vaknade tidigt på lördagen. Såg en film. Somnade igen. Sov till halv 2. Duschade och begav oss till stan där vi åt en mycket god och efterlängtad lunch. Gick och kika lite innan vi insåg att det inte tjänade något till. Vi var helt enkelt för trötta. Hem igen och sov en stund till.
Stefan var sugen på utgång även lördagkväll då han ville träffa sina vänner från Piteå. Jag var fortfarande helt slut så jag tog mig en mysig filmkväll hemma.
Somnade sent ändå men tjänade iaf en timme sömn. Värdefullt.

Idag söndag har det varit jätte lugnt och skönt. Sov länge, åt mat, pratade lite, såg lite film och TV.
Såg till att Stefan kom iväg och begav mig sedan på Biancas 1-års kalas.

Nu ska jag koka lite te och mysa framför TVn.



Inga ostkrokar men jag skriver ändå

Ja som sagt har jag inte ätit några ostkrokar ikväll, ännu. Skriver gör jag ändå.. Kanske funkar det för att jag tänker på dom där ostkrokarna som ligger i skåpet inne i köket.

Så vad har jag haft för mig en lördag i Stockholm? Jag har varit på stan på riktigt för första gången sen jag flyttade hit. Tro det eller ej. Jag har shoppat en del förut också men inte inne i city. Jag bor nära Solna centrum och Västermalmsgallerian. Jag jobbar alldeles vid Fältöversten så då shoppar jag hellre på köpcentrum. Lugnare och alla affärer på samma ställe. Kanon!
Jag hittade lite vanliga kläder idag iaf. Min shoppingkassa har aldrig varit så stor från början som den är nu men den har heller aldrig minskat så fort. Jag bor i Stockholm så jag får nog lära mig att leva med det.

Imorgon blir det nog en promenad och sen städning i lägenheten tror jag. Är lite saker som ännu inte kommit på sin plats. Kan hända att jag letar upp en innebandymatch att gå och kika på också. Skulle faktiskt vara roligt. Saknar ju faktiskt innebandyn och mina tjejer där hemma. Jag trodde inte det när jag flyttade men duschningen på 2 timmar efter en träning var nog speciella ändå. Hoppas ni klarar er bra utan mig, men jag hoppas också att ni saknar mig, lite iaf :)
Vickan och Sigge måste verkligen tycka att det är tyst runt omkring. Dom har ingen att fråga saker för att sen inte orka vänta på svaret. Ingen som skriker Hallå!
Vi träffs i Västerås i Februari iaf och då smäller det rejält. Det ska bli så rosa!!

Nu ska jag se film. Äta ostkrokar och dricka te kanske? :P


Skrivlust igen

Då så mina trogna läsare har vi kommit till en kväll med skrivlust. Undrar om det var dom där ostkrokarna jag stoppade i mig tidigare ikväll som gjorde susen?

Nu ska ni få veta lite om vad som händer i mitt liv här i huvudstaden.
Dagarna går, snabbt och säkert förbi. Philip har börjat på dagis så nu för tiden har jag bara Bianca hemma på dagarna. Så lugnt så. Nästan så jag blir lite rastlös ibland. Vi leker oftast och busar inne på förmiddagen då hon också sover en stund. Äter lunch när hon vaknar sen tar vi oftast en promenad till någon park eller hittar på något annat kul. Vid 3 ska Philip hämtas på dagis så då beger sig jag eller Jannica eller båda till Lidingö för att hämta grabben. Lena har blivit ganska bra på att hitta i Stockholm även med bil. Iaf från Narvavägen till Lidingö.
På söndag kommer min bil hit. Från Halmstad. Ja ni läser alldeles rätt. Lena ska få en egen bil att köra med i Stockholm. Livsfarligt kan jag tänka mig att ni tror. Jag oroar mig mest för parkeringsplatser och enkelriktade gator!
Jag har också kommit igång med träning på mitt nya träningcenter. Jag har alltid haft fördomar om alla stockholmare. Strama och otrevliga bitchar. Har jag trott. Men nu har jag insett att storstadsfolk är jättetrevliga. Inte alla såklart men helt klart dom flesta. Min "coach" på gymmet är verkligen bara såå trevlig. Hon frågar en massa saker och tar hand om mig så bra. Känns kanon.
Jag har iaf hunnit prova på Pump här nere. Väldigt lik den där hemma så det kändes bra. Jag har även hunnit med att prova Box vilket var helt nytt för mig. Roligt och jobbigt. Nästa gång vill jag nog dock ha med mig en vän. Den manliga instruktören var iofs väldigt trevlig och pushade på mig till max men en kamrat är nog iaf lite mer avslappnande och roligare. Jag kan ju använda en slagpåse om jag vill men det känns lite stelt och tråkigt.

Imorgon ska Jannica ta med Bianca ut på lunch. Det var ett gäng mammor som skulle träffas med sina barn och luncha lite och umgås. Så mitt på dagen imorgon blir jag ensammen. Ska nog passa på att hämta ut ett paket på posten. Kul att hämta paketet innan helgen eftersom paketet innehåller en del filmer. Så i helgen ska jag kolla på film!

Helgerna framöver känns lite bokade så det ska bli jätteskönt med en helg där inget är inplanerat. Jag kan verkligen göra det jag känner för. Den här staden lever ju fast det är helg och söndag. Vilket gör helgen så mycket längre och roligare. Tänk att kunna gå på stan och shoppa en söndag! Lättnad!

Nu har ni väl iaf lite att läsa. Får se om skrivarlusten håller i sig eller om jag måste äta ostkrokar varje dag framöver :)




Jag lever..

Har varken tid eller lust att skriva här just nu men känner att det var alltför längesen jag skrev. Så jag tänkte egentligen bara skriva så ni vet att jag lever. Första riktiga helgen i Stockholm. Överlevde gott och väl.
Längtar efter besök från vänner. Så nån som känner sig sugen på en helg i Stockholm så kom gärna ner nu till helgen.. Hör av er :)



RSS 2.0