Bollnäs, Jul och snart Nyår

Jag har varit i Bollnäs mer än en vecka nu. Mindre än en vecka kvar. Känns lite tråkigt.
Men när jag tänker på vad som väntar så går det tråkiga över ganska snabbt.
Västindien, Karibien, St Barth på torsdag! Underbart med värme, jobbigt med flygresan men det kan jag ta i sängarna i 1a klass.

Jag har iaf hunnit med lite nu när jag varit hemma. Träffat alla i familjen som har befunnit sig i Sverige, hunnit med julklappar, magsjuka, utgång, vänner, Valbo och så.

Jag har fått träffa alla mina smågrabbar också. Mycket värt som vanligt.
Nästan alla mina vänner har jag också träffat, mer och mindre. Fruktansvärt mycket värt.

Jag tittar på kort nu så lägger in lite sånna en annan dag.









Jullov i Bollnäs

Nu är jag hemma i Bollnäs för två lediga veckor. Kom i tisdags och stannar till nyårsdagen.

Alla julklappar är inhandlade och alla saker som tandläkarn, optikern och annat är avklarat. Nu kan jag bara vara i ett tag framöver.

Vi var i Halmstad i helgen som var så jag flög därifrån till Arlanda och sen tåg därifrån och hem till Bollnäs. Det gick smärtfritt och bra. Blev inte alls så där segt som det kan bli ibland.

Nu ska jag tillbringa mycket tid med familj och vänner. Lite partaj och god mat ska det bli.

Jag kommer nog ha bättre tid att uppdatera nu så skriver lite mer en annan dag.
Jag ville bara att ni skulle veta att jag lever.



The feeling of zsa zsa zsu!

För första gången i mitt liv har jag kommit till insikt. Jag känner mig redo.
I miss the zsa zsa zsu.

Idag vaknade jag tidigt av en morgonpigg Philip. Jag klev upp och var som en duktig tvåbarns mamma. Klädde på mig och började vika tvätt. Klockan 7 en måndag morgon! Vad är oddsen?
Dukade fram frukost, myste med en nyvaken Bianca och sen gjorde vi morgon och bar iväg till dagis.
Philip grät när jag gick, det skär i hjärtat! När jag och B kom hem igen hade A och J kommit hem. De hade köpt en del presenter som jag också fick ta del av :) Snällt tycker jag.
När de packat upp och vi hunnit pratat lite fick jag gå hem. Redan vid 10, det var skönt. Mycket skönt. Köpte lite julklappar på vägen och åkte hem och sov en stund.

Nu på eftermiddagen har jag kollat på sex and the city. Jag lessnar aldrig!
Jag skulle inte tacka nej till att vara Carrie Bradshaw!
Hon är något utöver det vanliga!

Nu ska jag nog slå in lite julklappar.



Kommit av mig igen!

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Jag måste vara väldigt upptagen med en massa saker. Jag kan inte säga med vad men något måste det helt klart vara.

Förra helgen var jag hem till Bollnäs fre-sön. Det var jätte skönt att få komma hem och bara vara för en gångs skull. Jag kom fram sent på fredagen så då var jag bara hos mamma och åt god mat och myste framför tvn.
På lördagen packade jag och Therese iväg oss till sporthallen och tittade på div 3 damerna. Sen åt vi lunch på hallen och efter det kollade vi också på när herrarna spelade. Jätte roligt att se innebandy igen. Det har jag längtat efter. Jag fick ju också träffa Frida. Roligt att få prata lite och få höra hur det går med allt, huset och magen och så.
Jag sparade med hustitten till i jul. Det ska bli så spännande sååå.
På kvällen på lördagen var jag hos Therese och kollade på tv och pratade. Vi spelade också lite kort och pratade gamla minnen, såg även några roliga kort från förr. Underbart det var att vara ung!
Söndagen gick åt till att hälsa på hos pappa och fira Hans lite. Sandarne gänget kom ju dit också så det var kanonmysigt.
Som tur var fick jag sedan sällskap på bussen av Hans. Trevligt med sällskap.

När jag sedan kom tillbaka till Stockholm följde Hans med hem till mig där också Stefan var. Stefan bestämde sig för att inte åka tillbaka till Oslo förns på måndagen så det var jätte trevligt.

Mån-Ons jobbade jag som vanligt. På torsdag morgon tog jag med mig mitt pick och pack och stack. Jag flyttade hem till familjen på Narvavägen. Mamman och Pappan åkte till New York på morgonen så jag packade in barnen i bilen och ut till Lidingö för att släppa av Philip på dagis. Jag och Bianca åkte hem och myste.
På fredagen var dagis stängt så båda barnen var hemma med mig. Moster med kompis kom på kvällen och hjälpte mig lite med barnen medans jag handlade lite och lagade mat. Dom sov även kvar så vi kollade på idol. Skönt med lite vuxen sällskap också. Idag tog tjejerna med sig Philip och gick på Junibacken medans jag och Bianca tog det lugnare hemmavid pga våra snoriga näsor och hostan vi har.
Nu sover barnen och imorgon kommer mormor och lånar barnen en stund.
På måndag morgon kommer A och J hem igen så då får båda barnen vara hemma och umgås. Jag tror även att det blir en kort dag för mig då. Kanske jag ska passa på att handla lite julklappar då?

Nu har ni lite att läsa. Jag lovar inget och tätare uppdateringar men jag ska göra mitt bästa.

Adios, som Philip säger..



RSS 2.0