Bilder från topp 3 bästa helger :)


Mys i badkaret. Linnea har fått på sig en överdel.


Vissa kan inte alls behärka sig på fin restaurang.




Underhållning på hög nivå.


Lobbymingel.








Tur att hon har trosor på sig!



image159

Schlagerparty i Linköping!!

I helgen har jag varit i Sveriges 5e största stad. Världens blåsigaste stad. Staden som fick fin besök av "Bollnäs Schlager Bönor" för en helg.


Helgen har bestått av mycket rosa, väldigt mycket glitter och en hel del Pelle. En massa skratt har vi också lyckats med. Igår när jag kom hem hade jag träningsvärk i revbenen och ont i halsen. Mina ögon har nog aldrig tårats så mycket av skratt förut!

Det började redan på tåget ner när Marie citerade filmer och Linnea, som var nyktrast, betedde sig som nånting helt annat. Glasen flög åt alla håll och kanter. Folket runt omkring oss kunna såklart inte hålla sig för skratt.


Väl framme i Linköping ska vi leta reda på hotellet som ska ligga en kvarts gångväg från stationen.
Reseledaren Sara avsäger sig ansvaret då hon inser att hon borde ha tagit reda på vilket håll vi ska gå åt i en kvart för att komma rätt. Efter en titt på kartan traskar vi iväg, och kommer rätt med det samma.


När vi har hittat boendet för helgen checkar vi in i våra fina namn som Sara så läckert varit noga med att förtydliga.
Vi beger oss upp på rummen för att packa upp. Jag med min vanliga tur får rummet som Jessica städat, såklart. Inget badkar, inga badrockar och inga tofflor! Som tur är blir helgen räddad då jag inser att sängarna går att göra till en dubbelsäng.


När vi nu har packat upp och fått våra morgonrockar tar vi oss ner till relaxen med knälånga badrockar och superfina strumpor. Bägaren rinner nästan över redan när vi kommer ner till relaxavdelningen och dom i receptionen frågar om vi bor på hotellet. Trodde dom verkligen att vi skulle ha kommit i morgonrockar och utan skor annars? Omklädningsrummet låg ju faktiskt innanför receptionen.


Jag som alltid trott att vi ser så snälla och söta ut har nog haft fel. När vi kom in till poolen försvann alla snabbt som ögat. Även så i bastun. Ser vi farliga ut?


Färdig badad och färdig bastad tar vi oss upp på rummen igen. Vi samlas alla i första rummet där Linnea fortsätter med nakenbad i badkaret. Jag blir såklart också sugen på ett varmt bad men väljer att behålla bikinin på då tjejernas kameror har gått varma.


Vi gör oss fina för kvällen då vi ska äta på restaurang BK. När vi kommer dit märker vi att det visst råkade bli en fin resturang. Vi äter mycket god pasta och försöker bete oss som man gör på fin restaurang.
Vissa kan såklart inte behärska sig alls utan kastar knivar på golvet och dör av skratt för ett litet ljus.
När vi är mätta och belåtna tar vi en promenad på den superfina och trevliga gatan som vi gick ett antal gången under denna helg, och som ledde till vårat hotell.
På hotellet ser vi lite TV tillsammans innan vi lägger oss i skaplig tid.


På lördag vaknar vi i bra tid och äter en god frukost innan vi tar oss ner på stan. Jag och Sara räddar traditionen och ställer självklart upp i en Singstar tävling inne i gallerian. Låten för dagen blir "Tusen och en natt".
Som vanligt slår Sigge mig med ca 300 poäng och får sedan ta emot andra pris i tävlingen. Jag hamnade väl precis utanför pallen.

När vi har shoppat och laddat klart på stan går vi samma roliga väg tillbaka till hotellet.

På hotellet duschar vi, sminkar oss, fixar hår, tar på oss den svarta kroppsstrumpan, en massa glitter och såklart den underbart fina rosa klänningen! Vissa av oss spetsar också till med rosa fina benvärmare.

När vi är snygga och fina möter vi upp de andra två på restaurangen. Vi får även denna kväll i oss både mat och dryck.


Vi går tillbaka till hotellet för att spruta lite mer glitter och skåla i rosa skumpa! Marie bjuder på en dansuppvisning i sina superduperfina rosa tanttrosor! 18.30 väntas taxin komma som ska ta oss till Cloetta Center.
Så med våra partytutor i högsta hugg går vi ner i receptionen lite tidigare då våran Pelle ska knäppa kort på oss alla i trappan. Pelle blir så glad när vi slänger fram 6-7 kameror som det ska knäppas med. Tur att vi redan hade fått honom att älska oss!


Taxituren går fort. Väl framme på arenan minglar vi lite och blir självklart uppvinkade på P4s scen där de sänder direkt. Vi får sjunga en sång och svara på lite frågor. Norrköpingstidning är också fram och frågar om de får ta en bild, självklart får de det :)
http://www.nt.se/bildspel/Default.aspx?tab=1&ss=3251870&articleid=3254743

Sen är det dags att ta plats på parketten.

Ni vet väl en del om själva framträdandena så jag hoppas till slutet.
BWO vidare - Bra. Frida vidare - Mindre bra. Caracola andra chansen - Bra, hoppas på final i Globen.
Patrik Isaksson utslagen - Förvånande. Opera Therese - Näe usch.


Bäst på scenen för den här kvällen var helt klart min nya förälskelse, Björn Gustafsson. Vilken kille. Vilken talang.


Efter en tokladdad dag är vi så trötta när vi åker från arenan. Vi ser att kön till nattklubben vi tänkte gå på är toklång.
Så istället för att köa där tänkte vi ta en drink i baren på ett hotell men tillslut hamnar vi iaf på Burger King och ingen vet varför. På Burger King visar den gröna boan Orvar sina framfötter och låter inte Marie vara i fred!
Eftersom alla känner sig upphängda och nersläppta så traskar vi hem och sätter oss i biblioteket på hotellet och pratar en stund.Vissa kommer i säng i skaplig tid medans andra ska titta på CSI.


På söndagen vaknar jag med kletiga ögon efter glitter eyelinern. Vi får även denna dag i oss frukost.
Sen blir det lite vila innan vi packar för hemresa. Vi promenerar, antagligen för sista gången i våra liv denna gata som jag inte vet namnet på, till resecentret.

Vi hittar vårat tåg. Konduktören är med, det går inte att missa. Han kommer och kollar till oss efter varje stopp. Kollar så att vi är med!

Som vanligt tycker jag synd om våra ofrivilliga medpassagerare. Jag tycker synd om dom ända till jag inser att dom nog aldrig har haft så roligt i hela sitt liv.
Tjejen kan verkligen inte hålla sig för skratt. Hon har tillochmed skrivit om oss i sin blogg! http://gdschlager.webblogg.se/


På hemvägen hinner Linnea snurra till det rejält i hjärnan på mig då hon pratar om att hennes bror Linus har något med någon Judith att göra. Jag fattar ingenting. Linus tjej heter ju Elin. Det är surrigt ett tag där innan hon förklarar att hon pratar om ljudet, mick och musik! Haha, det blev jobbigt där ett tag!


Tack för en supertrevlig helg! Och hörrni, det var tur att även Anna andades i helgen!



Å så fruktansvärt tråkigt!

Hur arg och less kan man bli? Här har jag suttit i 45 min och skrivit om helgen och så försvinner den bara!! Åååå, orka börja om, det blir ju aldrig så bra igen.. Kanske återkommer senare, eller imorgon eller en annan dag, eller aldrig.. Ååå...

Ännu en trevlig helg

En trevlig helg med besök av Malin en sväng på fredagen. Vi hann med en middag hemma hos mig och en glass på centralen. Glassen kämpade vi verkligen för så den var vi värd!

Även Stefan kom på fredagen men han såg jag inte mycket av förns klockan 4 på natten eller så då han försökte släcka lamporna i lägenheten, men inte lyckades.

På lördagmorgon kom även Pappa och Britt-Inger ner till Stockholm. Så en fika hos mig och sen ner på stan en sväng. Hem igen och gjorde oss iordning för kvällen :)
Mat på finrestaurang och sen Sound of music på Göta Lejon. Jag skulle kunna se den 10 gånger till, som vanligt.
Efter G L blev det kortspel hemma hos mig. Vi ska inte prata om hur det gick. Trångt i lägenheten men en god nattsömn ändå.

Söndag lämnade alla mig och jag åkte och jobbade eftersom A & J är i Spanien.

Nu sitter jag på "jobbet". Barnen sover och jag har nyss badat.
En kvart kvar till cityakuten börjar.
Bäst att bege mig.

Jag längtar som en tok till på fredag!!!!!



Söta Emma gömmer sin chokladfläck.

image151

En schlagerprinsessa har anlänt!

Helgen har varit kanon.
I fredags var jag och hämtade Emma på Arlanda. Idag vid lunch lämnade jag henne vid flygbussen.
Jag har haft en toppen helg med min vän. Emma har varit kissnödig hela helgen och vi har aldrig ätit så lite när vi varit så hungriga! Vita lögner är ibland ett måste. Stackars servitris!

Melodifestivalen körde ju igång i lördags också. Jag vill inte titta eller lyssna på Christer i Globen. Amy var bra men Christer kan vi kasta i en sopkorg utanför arenan anser jag.
Apropå melodifestival och Globen. Min guldklänning har anlänt! Så vacker. Vi kommer bli vackra tjejer!

Äntligen är hon här!
Lilla Signe har anlänt till denna underbara värld. Vi har fått en schlagerprinsessa i gänget! Grattis Frida och Per.



Uppe bland molnen för en stund...

Ögat är bättre. Huvudvärken är svårare. Jag ser ju så dåligt i mina glasögon så jag lever i en liten dimma. Jag kan tänka mig att det skulle kännas ungefär så här att leva i en ostkupa.

Tänk att en enda person kan få mig att känna mig så mycket bättre! Känslor och humör svänger, och det fort. Tack vare dig är jag uppe i himlen igen. Du gör så jag kan dansa mig genom diskningen.

Imorgon kommer Emma. Hur kul ska inte det bli? Kanonkul! Jag har precis bakat en kladdkaka som jag ska bjuda henne på :)
Imorgon åker jag och hämtar henne på Arlanda sen åker vi hem till mig och lagar mat och kollar på "Lets dance". 

Å, du Frida, jag antar att ingen bebis kommit än eftersom jag inget hört. Så det där tecknet som jag pratade om som skulle ske idag, och det nya tecknet som du kom på efter min tabbe. Jag säger bara, tur att ingen bebis kom! Ditt tecken var inte lika vackert som mitt!

Ciao!



Jag är inte värd detta, eller?

Jag kan inte låta bli att undra vad jag har gjort för fel att förtjäna allt detta..? Förskylningen är ju normal iaf, och den har blivit bättre.. Hålet som blev på trumhinnan kunna jag också ta men när nu detta också dyker upp börjar jag fundera vad jag gjort för ont. Ögat är rosa/rött och hälften så stort som det andra och det tömmer mig mer eller mindre på vätska!
Nu pratar vi inte mer om det, jag blir bara deprimerad och arg.

Annars vandrar livet på som vanligt här nere i storstaden. Stefan kom igår och berättade en del om sin "topp tre" bästa helg någonsin! Jag skrattade en hel del. Det var skönt. Roligt att ha honom här även om det var för bara en natt. Jag fick ju sällskap till Thaimaten :)

I helgen kommer Emma och det ska bli så underbart roligt. Jag längtar som en tok. Synd bara att jag blir glasögonorm hela helgen men jag tror hon kan stå ut med det.

Melodifestivalen kör igång på lördag också. Äntligen!
Snart är det Linköping och rosa med brudarna. Det är inte heller så långt kvar tills det är final i Globen. Då ska jag få gå med mina närmaste vänner. Umeåbrudarna har idag fixat festblåsorna för den kvällen. Guldglittriga klänningar. Glamour och vacker! Svart kroppsstrumpa under så är kvällen gjord.

Nog för ikväll. Jag ska se slutet på cityakuten.
Sen ska jag ta på mig min lapp för ögat och försöka sova. Värken är svår men jag genomlider den nog.

Nattnatt



RSS 2.0