Se där, jag kan ju!

Vilken grej. Uppdaterar två dagar på rad! Wow, nu har jag kanske kommit in i det här igen.
Jag tror det har att göra med att jag plötsligt har kontakt vid matbordet igen. Förut har det trådlösa internetet bara frånkopplats när jag suttit här. I sängen och i fåtöljen är det så jobbigt att skriva mycket. Sen tycker jag om min mus som jag har på sidan här vid bordet. Mycket skönare med en mus på sidan än den på datorn.

Idag har jag jobbat iaf. Jag trodde inte jag skulle orka hela dagen men jag klarade det, på halvfart, men ändå.
När jag kom hem var jag dock trött och hade ont i huvudet men det får man räkna med.
Det var iaf OK med barnen. Biancas ögon kladdar grönt med Philip var bättre och får nog gå på dagis imorgon.

Nu är bussbiljetten bokat iaf. Jag åker hem till Bollnäs på fredag och stannar över helgen. Jag var lite kluven eftersom Stefan kommer hit och ska bo hos mig men eftersom vi hinner träffas både  torsdag och fredag så bestämde jag mig för att åka iaf.
Jag är väldigt sugen på min innebandyträff med Frida. Jag är också väldigt nyfiken på huset och självklart magen som har blivit så stor sen jag såg den sist.
Jag får ju även träffa mina grabbar 3 och E på söndagen och det gör det hela mer värt!

Nu skaver mina ögon så jag borde nog plocka ut linserna och krypa i säng.
Godnatt !



Tre veckor och en dag sen...

Jag skulle vilja be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag. Jag vet dock inte vad jag ska komma med för dum förklaring till det så jag hoppas helt över den biten.
Det finns kanske ingen mer än Frida som läser ändå?! Jo Åsa läser ibland också vet jag :)

På dom här tre veckorna har det hänt lite iaf. Lägenheten är såld och det är skönt, även fast det kan kännas lite tomt. Jag är ju ändå lite hemlös när jag kommer till Bollnäs. Jag har ju både mamma och pappa men det är ju hos nån annan liksom.

Jag har hunnit varit till Halmstad en helg tillsammans med familjen. Vi flög både dit och hem så det var skönt att slippa ett antal timmar i bil med två små barn. I Halmstad fick jag självklart prova på ett lite annorlunda liv. Hotellfrukost som kom från himlen typ och lyxmiddagar. Jannica drog även med mig på en 8 rätters middag på hotellet. Det var trevligt med mycket olika vinsorter och mineralvatten! Familjen G var också där så det var skoj att få träffas och bada lite tillsammans.

Helgen efter Halmstad var jag hem till Bollnäs för att städa lägenheten och gå på Diezels dop. Det var underbart att äntligen få träffa mina grabbar igen. Det gör nästan ont i mig när jag lämnar dom sen igen men det är inte långt till jul nu iaf. Jag skulle vilja ge D, L och D det jag kan ge Philip och Bianca dagligen här i Stockholm. Jag skulle vilja ha den tiden med dom!

Den här helgen har jag legat nerbäddad med rejäl magsjuka eller maginfluensa eller vad man ska säga. Barnen och Jannica har varit sjuk i veckan med magsjuka så det var ju väntat, men när helgen kom så trodde jag att jag skulle klara mig, men icke. Det slog till på mig också, Big Time!
Jag har haft ont i magen, huvudet, lederna, ryggen, huden, håret, ja överallt!
Jag har tyckt synd om mig själv hela helgen men det har jag hört att man får göra när man har magsjuka!

Idag känner jag mig lite piggare bitvis iaf. Barnen har ögoninflammation nu så jag kanske kan gå dit imorgon och vara sjuk tillsammans med dom.. Får se om jag orkar hela dagen..
Jag har nyss varit duktig och diskat iaf. Jag har aldrig förr blivit så svettig, yr och helt slut av att diska men det var skönt efteråt.

Nu ska jag inte skriva nå mer för då blir det så långt. Jag ska försöka att uppdatera i veckan istället!


RSS 2.0