Tillbaka i spåret

Jag är ganska duktig nu tycker jag nog. Har blivit bättre på att uppdatera bloggen igen. Jag får dock inga fler kommentarer för det :P
Ni kan väl bli lite bättre på det kära läsare. Jag vet ju inte vilka som läser.

Ni (läs Malin) frågar om hur det gick med örat. Det gick sådär. Det var ingen öroninflammation, vilket var bra. Det som var dåligt var att det hade värkt hål på trumhinnan. Jag har inte ont men hör lite dåligt och så är det lite kladdigt. Det läker :)

Imorgon är det helg. Stefan kommer imorgon men inte förns midnatt så jag ska jobba till dess. Jag lovade Philip att baka chokladbollar med honom så imorgon blir det kladdigt :)

Jag funderar och grubblar på kurser som ev blir av till hösten. Mycket att välja på! Hoppas Jossan kommer!

Nu ska jag äta glass och se TV.

Trevlig helg!



Lite av en del

Jag har precis tittat på en av mina favoritserier, Bones. Jag blir alldeles rörd av kontakterna kollegor emellan. I nuläget har jag ju inte en enda kollega. Kanske därför jag känner så mycket för relationerna i den serien.

Annars är det förskylt idag. Haft feber också men jobbat i lugn takt ändå. Sov middag med skruttan idag, mysigt. Det kommer blod i mitt öra också så  imorgon bitti ska jag iväg till farbror doktorn och kolla varför. Har ont och hör dåligt så det är nog bäst. Annars blir jag nog döv snart.

För övrigt har det blåst mycket i Stockholm idag så när jag kom hem åkte datorn fram och bilder från utlandet.
Nästan nyss hemkommen från Karibien och jag skulle kunna åka igen, utan problem :) Fast den här gången på semester.

Nu ska jag bjuda på lite bilder sen ska jag tända lite ljus och se en film.

image148
Karibien, St barth Jan 2008

image146
Spanien, Marbella
Aug-Sep 2007

image147
Turkiet, Side maj 2007



Djupa tankar.

Idag är en sån där dag för djupa tankar. Jag hamnar i ett hål lite nu och då. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre. Det känns som ett hål. Jag tänker på allt mellan himmel och jord tror jag. Jobb, skola, familj, kärlek.

Som det känns idag vet jag precis vad jag skulle döpa mitt första barn till. Har både pojknamn och flicknamn. Kanske för att alla runt omkring mig får barn? Är det jag som kommit i den åldern då man märker sånt om bekanta runt omkring får barn, eller är det en enorm babyboom i Sverige just nu?  Jag behöver bara gå utanför dörren så ser jag barnvagnar eller stora magar.

Jag är iaf snorig och har halsont. Både P och B är snoriga så det är väl egentligen inte så konstigt. Känner mig jätte konstig i hela kroppen. Hoppas det inte är något annat än ev feber på gång.

I helgen var jag hemma i Bollnäs igen och spelade innebandy. Det var verkligen jätte roligt. Nu kan jag leva på det i några veckor. Fick även träffa många vänner igen. Underbara människor. Jag saknar er här nere. Ni måste komma lite oftare.
Jag får dock besök dom tre kommande helgerna så det blir jättemysigt. Sen den fjärde helgen är det Melodifestival i Linköping med bönorna :) Vi kommer vara så fina så.

Nu måste jag plocka lite här hemma. Som alltid finns det något att göra. Skulle behöva gå upp på vinden med resväskan också, men jag vågar inte nu när det är kväll och mörkt :)

Sköt om er allihopa!


image143
Jossan mitt hjärta. Tur att jag fick krama dig i helgen!

image144
Bollnäs Schlager Bönor. Snart tar vi över SchlagerSverige.



Helg igen och hemma i Bollnäs

Då var det helg igen. Jag är hemma i Bollnäs. En riktig innebandyhelg är det också. Verkligen super trevlig. Div 2 har 2 matcher i helgen, medans div 3 har en. Och vet ni? Jag ska få spela med div 3. Det ska bli hur roligt som helst! Som jag har längtat! Det blir säkert en riktig cirkus men det kan jag bjuda på. Jag är så lycklig för att få spela!

Jag har ju tidigare lovar er lite bilder från julen här hemma i Bollnäs och nu ska jag ta mig lite tid att pyssla med det.

   
Aspen tycker om skumtomte.
 
   
Nyår. I bilen.   
               
 
Nyår. Emma söt.


Nyår. Malin och Emma fixar förrätt.


Nyår. Tess väntar på mat.


Nyår. Spelar spel. Malins utmaning - dansa.


Nyår. Utmaning. Måla mustasch med mascara.

 
Nyår. Utmaning. Tessans finger i Emmas näsa.


Nyår. Viskar?


Nyår. Lill-Malin och Tompa.

 





Nyår. Christoffer skjuter.


Nyår. Lillan söt med mage och öronmuffar.

 
Nyår. Nyförlovade.

 
Nyår. De två.

Tillbaka till vardagen!

Efter en mycket lång resa har jag äntligen landat på svensk mark. Det är faktiskt skönt att komma tillbaka till det vanliga. Jobba, träna, umgås och sova.

Mina 10 dagar i Västindien, Karibien, St Barth har varit bra. Det har varit varmt men lite regn, blåst och moln. Lite tråkigt när det inte var kanonväder hela tiden men värmen kunna jag trösta mig bra med.
Vi har mest hållt till på hotellet som var av finaste sorten. Jag har badat hela dagarna med barnen. På kvällarna har vi ätit god mat om vi var hungrig. Men frukttokig som jag är passade jag på att äta en hel del sådant även på kvällarna.

Nu är klockan 21 här i Sverige. Jag har inte sovit sen 17 igår eftermiddag. Bara en kortis på planet men det räknas knappt.

Nu ska jag inte lägga mer tid till att skriva här utan lägga in några bilder från värmen ist.

image120
En palm i solsken!

image121
Den trånga och enda vägen runt ön.

image122
Our beachhouse.

image123
Utsikt!

image125
Stora båtar.

image124
Skitungarna!



RSS 2.0